Moda

2023 Moda Dünyasının Trend Renkleri Nelerdir?

2023 Moda Dünyasının Trend Renkleri Nelerdir? Modayı yakından takip edenler, bazı dönemlerde çeşitli renklerin özellikle öne çıktığını fark etmiştir. Bizde bu yazımızda 2023 yılının trend olan renklerini ve kombin önerilerini sizler için ele aldık.

2023 Moda Dünyasının Trend Renkleri Nelerdir? Moda dünyası her sezon bazı renklere adeta bağıra bağıra dikkatlerimizi çeker. Peki 2022-2023 modasında öne çıkan renkler hangileri? 2022 sonbahar-kış modası için hangi renkleri kullanacağız?

Yeni Sezonun Trend Renkleri

Moda dünyası 2022-2023 sezonunda romantizmin rengi fındık-bej’ i öne çıkardı. Bunun yanında saf beyaz da trendler dünyasında modasını kaybetmeyeceğini bir kere daha gösterdi. Mint ve zeytinyağı yeşili renkleri de bu sezonun öne çıkanlarından. 2022-2023 moda yılında karşımıza sıkça çıkan diğer renkler: sarı, alev kırmızısı, gece mavisi, hardal sarısı.

Yeni Sezon Trend Renklerle Kombinler

Romantik uyumun en güzel renklerinden fındık bej, özeli günlerde de sokak modasında da ofis şıklığında da bir hayli gözde bir renk. Klasik renklerden sıkılanlar için abiyelerde fındık-bej iyi bir tercih. Kalem etekler de bu rengi bir hayli kaldırıyor. Ayrıca ayakkabı rengi olarak da her kombin ile uyum sağlayan bir trend.

Yeni sezonun trendi gece mavisi, genellikle iş dünyasında ve ofis şıklığında rahatlıkla kullanılabilir. Gece mavisi balon kol bir gömlek, sezonun diğer trendi fındık bej bir kalem etekle kombinlenerek, açık bek ayakkabıyla tamamlanabilir.

Alev kırmızısı ise özel gün ve geceler için modası asla geçmeyen bir renk. Trendler dünyasında zirve yapmışken, gardıroplardaki kırmızı parçaları gözden geçirmekte fayda var. Modadan geri kalmamak için yılın modası alev kırmızı pantolonlar nasıl kombinlenir, sorusunun yanıtını aramak da fayda var. Alev kırmızı pantolon, beyaz bluzlar ve beyaz çizmelerle sokak modasında kullanılabilir. Ayrıca pembe üst ve kırmızı pantolon ikilisi bu yıl bir hayli gözde. Geceler için alev kırmızısı elbiseler, cesaretli kadınların tercihi olacak görünüyor. Ofis şıklığında ise çok çarpıcı bir renk olduğu için mini etek gibi kısa parçalarla ya da aksesuar seçimlerinde tercih edilebilir. Trençkot almayı düşünenler, alev kırmızısı tasarımlara bakabilirler.

Yılın can alıcı rengi sarı ya da hardal sarısı tonları, siyah parçalarla yatıştırılarak kullanılabilir. Siyah pantolonla, sarı bluzu tamamlamayacak bir parça yok gibidir. Hardal sarısının açık tonları ile koyu turuncu da kombinlerde çarpıcı bir uyum yaratır. Sarı renk parçalar, krem ve yeşil tonları ile de bir araya getirilebilir.

Zeytinyağı Yeşili Kombinleri Denediniz Mi

Yılın trendi zeytinyağı yeşili çarpıcı ama zor bir renk. Doğaya dönüşün sembolü olarak kombinlerde sarı, beyaz ve siyahla çok rahat kullanılabilir. Bej de bu rengin tamamlayıcısıdır. Uzun çan zeytinyağı yeşili etekler, beyaz çizmeler ve bluzlarla hoş bir uyum yaratır. Zeytinyağı yeşili şık bir elbise, açık sarı tonları veya krem rengi ayakkabı, çanta ve aksesuarlarla tamamlanabilir.

Ofis şıklığında klasik renklerden sıkılanlar için zeytinyağı yeşili klasik pantolon iyi bir parça olacaktır. Bej gömlekle, sarı bluzla, siyah parçalarla kolaylıkla kombinlenebilecek pantolon, topuklu ayakkabılarla kolayca tamamlanabilir. Ayrıca beyaz üst ve yeşil leopar ayakkabı da zeytinyağı yeşili renginde kumaş pantolonla sizi ofise hazırlayacaktır.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu