Moda

Küçük Göğüslüler Hangi Bikini Modellerini Tercih Etmeli?

Küçük göğüsler atletik bir vücudun göstergesidir. Genelde sporla ilgilenen kadınların memeleri küçük olur. Bu durum rahatsızlık vermediği sürece oldukça iyi kıyafetler seçimleriyle kamufle edilebilir. Yazın gelmesiyle küçük göğüslüler nasıl bikini giyinmeli sorusuna cevap veriyoruz.

Neyi nasıl giyinmeniz gerektiği konusunda cevap arıyorsanız ilk bilmeniz gereken şey vücudunuzda nereleri kamufle ettiğinizdir. Kusurlarınızı saklayıp güçlü yanlarını ortaya çıkardığınızda modaya da uyum sağlamış olacaksınız. En güzel parçaları denemek değil, en uygun parçaları tercih ederek, şık ve ilgi çekici görünmek mümkün olabilir. Özellikle armut tipli olan kişiler için uygun olan bikini modelleri ile vücut şeklinize en uygun parçaları seçerek, şık görünebilirsiniz.

Fırfırlı Bikini Üstleri

Küçük göğüslerin en büyük kurtarıcısı olan bikini modelleri fırfırlı bikinilerdir. Son yıllarda çok moda olan bu modeller, göğüslerin daha büyük görünmesini sağlar. Düz ya da desenli tüm fırfırlı modelleri güvenle tercih edebilirsiniz.

Süngerli Modeller

Süngerli bikiniler de küçük göğüslerin en büyük kurtarıcısıdır. Üçgen bikinleri tercih eden bu kişiler, hem ekonomik olarak bikini satın alır hem de atletik görünürler. Üçgen bikini modelleri küçük göğüsler için bikini tavsiyesi en fazla yapılan modellerdir.

Desenlerden Yararlanın

Desenlerden yararlanarak göğüs bölgesinin daha büyük görünmesini sağlayabilirsiniz. Alt kısmı düz üst kısmı desenli bikinler size göre bikini çeşitleri olabilir. Enlemesine çizgili desenleri de tercih edebilirsiniz.

 Profesyonel Yüzücü Mayoları

Yüzücü mayoları da küçük göğüslü kadınlara çok yakışır. Bu kadınların tercih edeceği bikini modelleri için uygun olan seçenekleri değerlendirerek plajda dengeli bir vücut silüetine sahip olabilirsiniz. Göğsü küçük olanlar için bikini modelleri seçimi konusunda başarıya ulaşmak isterseniz en doğru mayo modelleri yüzücü mayolar olacaktır.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu